Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Gislaved, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Man anhållen för mordförsök under tisdagen.

Jönköping, Gislaved, Jönköpings län


Tisdag 7/7

13:33 Polisen larmades till en bostad i Gislaved med anledning av bråk i en bostad.

I bostaden anträffades en skadad man. Skadorna såg ut att ha orsakats av ett vasst tillhygge. Den skadade mannen, som är i 40-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Skadorna bedömdes somallvarliga. Polisen har ingen uppdatering om skadeläget.

13:57 En man greps i bostaden. Han är i 50-årsåldern och misstänks för försök till mord. Han fördes till polisstationen där han förhördes. Åklagare beslutade därefter att anhålla mannen.

Under eftermiddagen genomfördes polisens kriminaltekniker en brottsplatsundersökning i bostaden och avspärrningarna hävdes sedan.

Polisen har hållit flertalet förhör i ärendet och genomfört dörrknackning i området. I nuläget finns inga mer uppgifter att lämna. Frågor från media gällande förundersökningen hänvisas till Åklagarkammaren i Jönköping.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra