Karta som med röd fyrkant ramar in Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Polisen utreder mordförsök inomhus i Tranås.

Tranås, Jönköpings län

05.32 polisen fick ett SOS-samtal om att ett allvarligt våldsbrott kunde ha inträffat i en bostad i Tranås. Flera polispatruller åkte till platsen för att utreda vad som inträffat.

06.05 polisen har kommit till platsen och kommit in i den aktuella bostaden. En skadad person har anträffats och förs till sjukhus med ambulans. Den drabbade personen är inte identifierad.

06.10 polisen har träffat på en misstänkt person, det är en kvinna i 40-årsåldern och hon förs till polisstationen för förhör. Hon är skäligen misstänkt för försök till mord. Polisen kommer att anmäla gripande till jouråklagare och sedan hålla förhör med den gripne och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta.

06.15 polisen spärrar av den aktuella bostaden. 

06.36 polisen kommer att åka till det aktuella sjukhuset dit den drabbade har förts, för att kontrollera identiteten, skadeläget och om möjligt hålla förhör.

Polisen kommer också att hålla förhör med andra personer som har anknytning till bostaden/platsen och händelsen. Polisens kriminaltekniker kommer att åka till den aktuella bostaden och genomföra en brottsplatsundersökning.

08.06 den drabbade personen är en man i 20-årsåldern. Skadeläget är allvarligt och han opereras akut nu på morgonen.

13.05 polisen har hållit förhör med den gripna kvinnan och en åklagare har fattat beslut om anhållande. Hon är nu anhållen, på sannolika skäl misstänkt för försök till mord.

Mest läst av andra