Karta som med röd fyrkant ramar in Hillerstorp, Hända, Gnosjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Ofredande/förargelse Ljudanläggning beslagtagen av polisen efter ofredande.

Hillerstorp, Hända, Gnosjö, Jönköpings län

11.09 polisen påbörjar ett hembesök hos en person i Hillerstorp som misstänks för ofredande. En man i 30-årsåldern misstänks för flera fall av ofredande efter att flera personer har anmält att de blivit ordentligt störda av att mannen spelar musik på mycket hög ljudnivå, ibland under hela dagar.

De som blivit störda har anmält det hela till fastighetsägarens störningsjour, men det har inte fungerat med tillsägelser. Istället har mannen visat sitt ogillande och ibland höjt ljudvolymen. Detta har förorsakat stort obehag hos flera personer i fastigheten, både vuxna och barn.

Efter att detta beteende har anmälts till polisen har polisen inlett förundersökning om ofredande och idag genomförde polisen ett hembesök hos mannen och tog ljudanläggningen i beslag.

Något beslut om vad som ska hända med ljudanläggningen är ännu inte taget men förundersökningen om ofredande fortsätter och mannen kommer senare att kallas till ett förhör.

Mest läst av andra