Karta som med röd fyrkant ramar in Bataljonsgatan, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Kvinna fuskade på körkortsprov - använde kamera.

Bataljonsgatan, Jönköping, Jönköpings län

14:41 Polis larmades till Bataljonsgatan i Jönköping med anledning av att personal på Trafikverket uppmärksammat en kvinna som fuskat under teoriprovet till körkortet. Kvinnan, i 50-årsåldern, ska ha haft en kamera fäst på skjortan. Polispatrull på plats har genomfört vittnesförhör och en anmälan om grov osann försäkran i samband med förarprov kommer skrivas.

* Transportstyrelsen har ändrat reglerna så att det är straffbart att fuska vid teoriprov och använda otillåten hjälp. Sedan den 1 mars 2020 ska provtagaren lämna försäkran att på heder och samvete intyga att inte använda otillåtna hjälpmedel eller på annat sätt missbruka provet. Brottet är Osann försäkran och straffsatsen är böter eller fängelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra