Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Övrigt Uppdatering gällande kraftig smäll i Huskvarna.

Huskvarna, Jönköping, Jönköpings län

03.22 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av att personer hört en kraftig smäll, med efterföljande rök, från ett flerfamiljshus i Huskvarna. På plats konstaterades att någon typ av smällare kastats in i en lokal genom ett fönster med begränsade skador som följd. Polisen har spärrat av på platsen och nationella bombskyddet kommer under morgonen att undersöka föremålet som kastats in i lokalen. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse. Ingen person ska, enligt uppgift, ha skadats i händelsen.

UPPDATERING:

Nationella bombskyddet har varit på platsen och har konstaterat att det som kastats in sannolikt var ett mindre pyrotekniskt föremål. Platsen är fortsatt avspärrad i väntan på en teknisk undersökning.

Polisen kommer att arbeta med bland annat dörrnackning i området under dagen.

Polisen är intresserad av alla iakttagelser från platsen. Den som har uppgifter att lämna ombeds att ringa polisen på telefon 114 14 eller genom att ta kontakt med polis på platsen.

UPPDATERING:

09.42 Polisens tekniker har lämnat platsen och avspärrningarna har hävts.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra