Karta som med röd fyrkant ramar in Österlånggatan, Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Larm om bråk visade sig vara misstänkt rån.

Österlånggatan, Eksjö, Jönköpings län

10.25 polisen fick samtal från flera inringare om att tre män var i bråk på Österlånggatan i Eksjö. Inringare gav initialt en bild av att två män misshandlade en tredje.

10.31 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som hänt.

11.30 polisen har fått fram uppgifter som utgör grund för att misstänka att ett rån har inträffat och därför påbörjas en utredning om rån. Två personer är misstänkta för brottet och de greps i närheten av där brottet ska ha inträffat. De båda gripna kommer att föras till polisstationen där de ska förhöras varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta utredningen.  Polisen arbetar nu med att hålla förhör med den som drabbats, samt med ett flertal personer som är vittnen.

En av de gripna är en man i 35-årsåldern. Den andre vägrar berätta vem han är och ett arbete med att identifiera honom påbörjas. De drabbade är en man i 30-årsåldern.

13.59 Den andre gärningsmannen är nu identifierad och det är också en man i 35-årsåldern. Den drabbade mannen har sårskador i huvud/ansikte och ömhet i kroppen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra