Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Rån Rån mot bilverkstad i Taberg.

Taberg, Jönköpings Kommun, Jönköping, Jönköpings län

19.53 Polisen larmades till Taberg, Jönköpings kommun, med anledning av ett rån mot en bilverkstad. Enligt larmet skulle flera personer ha genomfört ett rån och sedan lämnat platsen i bil. Det är i nuläget oklart vad som har tillgripits. Flera polispatruller larmades ut till platsen. Händelsen rubriceras som rån.

Uppdatering kl 21.40:

Fyra personer är nu gripna, de är i nuläget misstänkta för rån av normalgraden. De gripna är samtliga män i 20-årsåldern, de färdades i en bil som stoppades av en polispatrull på länsväg 650 vid Vederydssjön. Utredningsarbetet fortsätter med förhör med både de misstänkta, målsäganden och vittnen. Bilen som de misstänkta färdades i har tagits i beslag och brottsplatsen har spärrats av för att kunna genomföra en brottsplatsundersökning. Efter att de misstänkta har hörts under kvällen kommer en åklagare att ta ställning till om de ska anhållas.

Uppdatering kl 06.30:

De fyra män som i går kväll greps i ärendet har under natten anhållits av åklagare, samtliga på sannolika skäl misstänkta för grovt rån. Brottsplatsen ska vara en bensinmack med tillhörande verkstad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra