Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Sandhem, Mullsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån En gripen efter personrån på tåg.

Sandhem, Mullsjö, Jönköpings län

07.47 en anmälare ringde till polisen från ett tåg i Sandhem, på väg till Mullsjö. Anmälaren uppgav att han strax innan hade blivit rånad av en hotfull man på tåget. Rånaren har tillgripit anmälarens telefon.

Den misstänkte rånaren gick av tåget i Sandhem.

07.53 två polispatruller är på väg för att möta upp den drabbade samt spana efter den misstänkte.

08.32 en polispatrull har påträffat och gripit en misstänkt person i Sandhem. Den tillgripna telefonen anträffas.

09.15 enligt initiala uppgifter verkar det vara så att den misstänkte mannen misstänks ha rånat en person på en telefon. Den misstänkte misstänks också för grov stöld eftersom han ska ha försökt att stjäla en dator från en  annan passagerare.

09.50 den misstänkte rånaren har enligt polispatrullen tydliga tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks därför för ringa narkotikabrott och kommer att underkastas en provtagning. Den misstänkte är ännu inte identifierad.

10.15 om fler personer på det aktuella tåget har drabbats av brott eller gjort iakttagelser angående rånet och / eller den grova stölden ombeds man vänligen att kontakta polisregion Öst på telefon 114 14.

11.25 den misstänkte är nu identifierad som en man i 25-årsåldern, ej hemmahörande i länet.

Polisen Jönköpings län

Mest läst av andra