Karta som med röd fyrkant ramar in Resecentrum, Stationsplan, Nygatan, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Ensam gärningsperson rånade butik vid Resecentrum i Tranås.

Resecentrum, Stationsplan, Nygatan, Tranås, Jönköpings län

06:32 Polisen tog emot ett överfallslarm från Pressbyrån på Stationsplan i Tranås med anledning av ett rån. En ensam gärningsperson hade kommit in i butiken och utfört rånet genom att hota personalen med ett tillhygge. Gärningspersonen ska sedan ha lämnat butiken på en vinröd damcykel i riktning mot Nygatan.

07:30 Brottsplatsen är avspärrad. Polisen håller förhör med personal och vittnen på plats samtidigt som man söker efter gärningspersonen.  

08.55 Efter den inledande utredningen har polisen påbörjat en utredning om försök till rån. Polisen har också sökt på brottsplatsen med hund.

11.00 polisens insats är nu avbruten och verksamheten fortsätter nu med att utreda brottet, försök till rån. Det finns ännu ingen frihetsberövad i utredningen.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som rört sig i närheten av Resecentrum under morgonen. Alla iakttagelser av misstänkta personer eller en vinröd damcykel är av stort intresse för utredningen. Tipsa polisen på 114 14.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra