Karta som med röd fyrkant ramar in Sommen, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Ytterligare ett rån. Personal på pizzeria i Sommen rånade. Man gripen.

Sommen, Tranås, Jönköpings län

09:02 Polisen larmades till en pizzeria i Sommen med anledning av ytterligare ett rån. Även här kom gärningspersonen i en a-traktor.

09:11 Polis var på plats. En man i 35-årsåldern greps misstänkt för rån. Han befann sig i aslutning till pizzerian och fördes till polisstationen för förhör. Ingen person har kommit till fysisk skada.

Polisen utreder nu om rånen har samband med varandra. Polisen söker efter flera eventuellt inblandade gärningspersoner då två a-traktorer hade avvikit från platsen innan polisen kom fram. Polisen är mycket intresserad av vittnesmål gällande två a-traktorer, en grön och en röd/rosa, i området.

09:43 En polispatrull anträffade den röda a-traktorn parkerad i Tranås. Den kommer att tas i beslag. Det fanns ingen person i anslutning till bilen. Den tidigare nämnda gröna a-traktorn är inte aktuell, det rör sig om ett missförstånd och det har bara funnits ett inblandat fordon -den röda a-traktorn som nu är anträffad.

12:00 Polisen söker efter en specifik person som polisen misstänker ha kört a-traktorn till Tranås men han har inte anträffats ännu. Polisen vill prata med mannen för att reda ut hans eventuella koppling till morgonens rån.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra