Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Rån Butiksrån i Värnamo.

Ringvägen, Malmövägen, Värnamo, Jönköpings län

19.59 larm till polisen om butiksrån i en butik på Ringvägen i Värnamo. Polisen fick snabbt kontakt med butiken och personal bekräftade att de hade blivit rånade.

Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om rån samt spanade i närområdet.

En person ska ha kommit in i butiken i samband med stängningen vid 20-tiden och vid kassan har rånaren uppträtt hotfullt och i samband med hotet har en okänd summa kontanter tillgripits ur kassan. Efter att pengarna hade tillgripits lämnade rånaren butiken.

Polisen håller förhör med personalen och med kunder som befann sig i och vid butiken i samband med rånet. En kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras i butiken och med anledning av den har polisen spärrat av butiken. Det finns inledningsvis ingen misstänkt person i utredningen men polisen arbetar nu intensivt för att säkra bevis i olika former så att gärningspersonen kan identifieras.

Polisen tar gärna emot tips på misstänkta personer som kan ha uppehållit sig i området Ringvägen - Malmövägen i närheten av klockan 20.00. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra