Karta som med röd fyrkant ramar in Lagastigen, Nydalavägen, Prostgårdsvägen, Kapellgatan, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Livsmedelsbutik rånad i Värnamo.

Lagastigen, Nydalavägen, Prostgårdsvägen, Kapellgatan, Värnamo, Jönköpings län

18.50 SOS-samtal till polisen om att en livsmedelsbutik på Lagastigen skulle ha blivit rånad.

18.53 två polispatruller är framme på platsen och börjar utreda vad som hänt.

19.11 det som hänt är att en person har varit inne i butiken och uppträtt hotfullt mot personalen och i samband med det har den misstänkte lyckats komma åt kontanter som hen har tagit med sig när hen lämnade butiken till fots. Sprang sedan vidare norrut. Polisen har inlett en förundersökning om rån. Värdet på det tillgripna är ännu inte känt.

Polisen har hållit förhör med personal och kunder på platsen och kassan där pengarna stals har spärrats av för en kommande kriminalteknisk undersökning. Även ett område utanför butiken har spärrats av.

Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt, men en i personalen har åkt till sjukhus för kontroll på grund av chock.

Polisen söker kontakt med personer som har befunnit sig i närheten av Lagastigen - Nydalavägen - Prostgårdsvägen och Kapellgatan. Alla iakttagelser är av intresse för utredningen. Speciellt om en person som verkat stressad/anfådd är av intresse. Tipsa polisen på 114 14.

Mest läst av andra