Karta som med röd fyrkant ramar in Aneby Kommun, Aneby, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Kvinna misstänkt för rattfylleri efter trafikolycka.

Aneby Kommun, Aneby, Jönköpings län

17.10 Polisen fick samtal om en trafikolycka på länsväg 796 vid Lommaryd, Aneby kommun. En kvinna hade kört in i sidan på en annan bil och sedan lämnat platsen. I den påkörda bilen satt en man i 20-årsåldern. Han ska inte ha skadats, men bilen behövde bärgas från platsen.

Den drabbade mannen körde tillsammans med en anhörig, i ytterligare ett fordon. Den anhörige åkte vidare och letade efter kvinnan som ska ha vållat olyckan. Kvinnan och bilen hittades i Lommaryd. Polisen larmades till platsen.

Kvinnan blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet. Hon togs med för ytterligare provtagning.

20.31 Polisen omhändertog kvinnans körkort. Hon är i 65-årsåldern. Kvinnan är misstänkt för rattfylleri, eventuellt även för smitning från trafikolycka.

Polisen Jönköpings län

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra