Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Sävsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning helg Kort sammanfattning av helgens ärenden i Jönköping.

Jönköping, Sävsjö, Jönköpings län

Polispersonal som har jobbat under Värnamodagarna beskriver insatsen som väl genomförd. Polisen har varit väl bemannade och synliga under alla dagar. Inga våldsbrott som sätts i samband med Värnamodagarna har anmälts. Under helgen har 19 personer omhändertagits för fylleri och 22 personer har avvisats på grund av ordningsstörning. Det brott som har rapporterats är narkotikabrott, brott mot knivlagen, stöld och ett fall av sexuellt ofredande. I samtliga brott finns det misstänkta personer.

Klockan 18:50 i lördags kväll tog polisen emot ett larm om bråk i en bostad i Sävsjö. En man ska ha tagit sig in i bostaden och hotade en kvinna med tillhygge. Polis grep mannen och förde honom till polisstationen. Efter förhör anhölls mannen som är i 45-årsåldern av åklagare. Händelsen utreds som olaga hot.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra