Karta som med röd fyrkant ramar in Bergslagsvägen, Taberg, Vrigstad, Hagaleden, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

Bergslagsvägen, Taberg, Vrigstad, Hagaleden, Jönköping, Jönköpings län

07.01 polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär, de flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits som misstänkta för brott, ingen har omhändertagits.

03.15 larm om inbrott i en butik på Bergslagsvägen i Taberg. Det visade sig vara ett försök till inbrott eftersom någon har försökt, men inte lyckats ta sig in i butiken. Det finns ingen misstänkt.

04.25 inbrottslarm från en butik på Torget i Vrigstad. Polisen kunde konstatera att det varit inbrott och lokalerna genomsöktes av polis. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad och en brottsplatsundersökning är genomförd. Oklart vad som stulits och det finns ingen misstänkt.

04.30 inbrottslarm från ett företag på Hagaleden i Jönköping. Det visade sig vara ett fullbordat inbrott där tjuvar har tagit sig in genom ett mindre fönster. Polisen spanade i omgivningarna och i samband med detta påträffades en bil med tre män som misstänks för inbrottet. Det är tre män i 20-22-årsåldern och de fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Männen är även misstänkta för inbrottsförsöket i Taberg.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra