Karta som med röd fyrkant ramar in Mjöhult, Värnamo Kommun, Odengatan, Jönköping, Smålandsstenar, Gislaveds Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Så var natten i Jönköpings län.

Mjöhult, Värnamo Kommun, Odengatan, Jönköping, Smålandsstenar, Gislaveds Kommun, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal ärenden under natten. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

00.17 körde en personbil av vägen på riksväg 27 vid Mjöhult, Värnamo kommun. Bilen fick sladd och landade på taket. Två personer färdades i bilen, ingen skadades. Bilen, som inte ligger trafikfarligt, kommer bärgas under tisdagen. Ingen misstanke om brott.

00.45 stoppades en bil på Odengatan i Jönköping. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt och togs med för fler provtagningar. Väl på station vägrade mannen samarbeta och blåsa, och fick tas med till akuten för att kunna ta ett blodprov. Han är misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning.

01.43 körde en lätt lastbil i diket på riksväg 27 vid Smålandsstenar, Gislaveds kommun. Ingen person ska ha skadats. Strax före klockan 5 var bilen bärgad och vägen åter fullt framkomlig.

Mest läst av andra