Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser i Jönköpings län.

Idrottsplatsen, Storgatan, Rörvik, Sävsjö Kommun, Brushanegatan, Värnamo, Axamo, Månseryd, Jönköpings Kommun, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har frihetsberövats. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

22.28 Ett vittne såg att någon hade brutit upp ett fönster på en lokal vid idrottsplatsen vid Storgatan, området Rörvik i Sävsjö kommun. Fyra ungdomar sågs lämna platsen. En av dem blev misstänkt för ringa narkotikabrott. Han är i övre tonåren. Polisen skrev även anmälan om skadegörelse. Det ska inte ha stulits något.

00.34 SOS larmade om brand i bil på Brushanegatan i Värnamo. Polis kom till platsen. Det ska ha börjat brinna i en bil, vilket misstänks vara anlagt, och branden har sedan spridit sig till ytterligare två bilar. Polisen har spärrat av två av bilarna för teknisk undersökning och upprättat en anmälan om grov skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

05.07 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 40 vid Axamo, Jönköping. En bilist hade kört av vägen och voltat. Föraren, en man i 30-årsåldern, klagade på smärta i nacke och axel. Han fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt ej allvarligt skadad. Han blåste negativt i polisens nykterhetskontroll. Det var mycket halt väglag på sträckan. Trafiken flöt långsamt i ett körfält förbi olycksplatsen. Bilen bärgades från platsen.

05.43 Räddningsfordon larmades till en trafikolycka på riksväg 26 vid Månseryd, Jönköpings kommun. En lastbil hade kört av vägen och stod delvis i diket. Det ska ha varit halt på platsen. Lastbilschauffören hade kört ned delar av viltstängslet, men ingen var skadad. Lastbilen behövde bärgas därifrån.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra