Karta som med röd fyrkant ramar in Ljungarum, Jönköping, Värnamo Kommun, Göteborgsbacken, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Så var natten i Jönköpings län.

Ljungarum, Jönköping, Värnamo Kommun, Göteborgsbacken, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 50-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Fyra personer har omhändertagits för fylleri enligt Lob.

00.12 Polisen stoppade en bil i Ljungarum, Jönköping. Föraren, en pojke under 18 års ålder, saknade följaktligen körkort och är misstänkt för olovlig körning. Han är även misstänkt för vapenbrott då en soft air gun påträffades i bilen. En av passagerarna i bilen är dessutom misstänkt för brott mot knivlagen efter innehav av en kniv. De inblandade ungdomarna har därefter körts hem till sina föräldrar, och ett nattligt samtal med vårdnadshavarna har hållits för att informera om vad det är som har hänt.

01.37 Larm om en viltolycka på riksväg 27 i Värnamo kommun, en bil ska ha kolliderat med ett rådjur och föraren förts till sjukhus. Föraren har senare hörts på sjukhus av polis, klarade sig undan med nacksmärtor.

05.27 Larm om en trafikolycka på riksväg 40 i Göteborgsbacken. En personbil ska ha kört in i mitträcket, tappat ett däck vilket orsakat ännu en olycka. Inga personskador. Den första bilen fick sladd av okänd anledning, körde in i mitträcket, tappade ett däck vilket en bil som kom i motsatt körriktning körde in i. Ingen misstanke om brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra