Karta som med röd fyrkant ramar in Korsberga, Vetlanda Kommun, Gnosjö Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Så var natten i Jönköpings län.

Korsberga, Vetlanda Kommun, Gnosjö Kommun, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 30-tal händelser. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

01.59 Trafikolycka vilt, Vetlanda
Larm om en personbil som ska ha kört av vägen på riksväg 31, söder om Korsberga i Vetlanda kommun. Bilföraren ska ha väjt för vilt. Tre personer färdades i bilen, varav två fördes till sjukhus. En av de två ska vara allvarligt skadad. En förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada har inletts.

02.35 Stöld/inbrott, Gnosjö
Larm om ett pågående inbrott i en bostad i Hillersjö, Gnosjö kommun. När polis kom till platsen var inga gärningspersoner kvar. En polishund har varit på plats för att spåra, men utan resultat. En brottsplatsundersökning har genomförts på platsen under natten. En anmälan om stöld genom inbrott i bostad har upprättats, det är i skrivande stund oklart vad tjuvarna fått med sig.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra