Karta som med röd fyrkant ramar in Sävsjö, Hjärtlandavägen, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Så var natten i Jönköpings län.

Sävsjö, Hjärtlandavägen, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 25-tal händelser.

00.59 Rattfylleri, Sävsjö
En polispatrull stoppade en bil för kontroll på Hjärtlandavägen i Sävsjö. Föraren misstänks för rattfylleri och togs med för provtagning. På polisstationen blåste föraren 1,14 promille och är därmed misstänkt för grovt rattfylleri. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern.

01.12 Brand, Anderstorp
Larm om brand i en villa i Anderstorp, Gislaveds kommun. Huset ska ha varit helt övertänkt när räddningstjänsten kom till platsen. En förundersökning om grov skadegörelse genom brand, alternativt mordbrand, har inletts. Platsen är avspärrad i väntan på att det ska brinna klart och svalna, så att en teknisk undersökning kan genomföras för att ta reda på brandorsaken. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra