Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Anderstorp, Gislaveds Kommun, Stationsgatan, Huskvarna, Reftele, Bankeryd, Jönköping, Jönköpings län

Polisen har under natten hanterat 36 ärenden som rör Jönköpings län. Fem personer har gripits misstänkta för brott, se nedan. Och två personer har omhändertagits för berusning eller påverkan av narkotika.

23:50 Polisen larmades till Anderstorp i Gislaveds kommun. En person uppgav att han hade blivit slagen och fråntagen sin väska och mobiltelefon. Polisen har varit på plats och sökt efter gärningsperson eller personer utan resultat. En anmälan om rån är upprättad.

23:50 En moped brann på Stationsgatan i Huskvarna. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

02:55 En personbil hade kört i diket i Reftele och polis beordrades till platsen. Föraren, en man i 80-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkohol och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han hade inte skadats i samband med avåkningen. Mannen misstäkts för rattfylleri.

03:41Polisen larmades till en lägenhet i Bankeryd efter larm om en misshandel. En man i 70-årsåldern greps misstänkt för misshandel i relation. En kvinna har skadats men har inte behövt uppsöka akutsjukvård. Mannen kommer att förhöras och en åklagare beslutar sedan om han ska anhållas eller släppas.

05:00 En polispatrull stannade en personbil på E4 i Jönköping för rutinkontroll. I bilen syns en stormängd matvaror som misstänks vara stulna. De fyra personerna som finns i bilen greps och misstänks för stöld alternativt häleri. De kommer att förhöras under morgonen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra