Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Bandygatan, Nässjö, Östra Storgatan, Jönköping, Albanovägen, Bredaryd, Värnamo Kommun, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Fyra personer har gripits, se notiser nedan.

00.25 Polisen larmades till Bandygatan i Nässjö med anledning av ett bråk i ett flerfamiljshus. En man skulle ha slagit sönder saker och startat en brand. Mannen, som är i 35-årsåldern greps och anhölls senare. Läs mer om ärendet i en separat händelsenotis i länken nedan.

01.46 Polisen fick samtal om flera ungdomar som hoppade på bilar på Östra Storgatan i Jönköping. Polis kom dit och kunde gripa två män i övre tonåren. De är misstänkta för skadegörelse och ringa narkotikabrott. Tre bilar ska ha fått skador. Ej anhållna vid 06.30-tiden.

02.52 Ett vittne såg en man bryta sig in i en affärslokal på Albanovägen i Bredaryd, Värnamo kommun. Mannen sprang sedan från platsen. Polis sökte med flera patruller, inklusive hund, och kunde hitta och gripa mannen. Han är i 45-årsåldern. Polisen upprättade en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som har stulits. Ej anhållen vid 06.30-tiden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra