Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Hovslätt, Anderstorp, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Jönköping, Hovslätt, Anderstorp, Jönköpings län

Natten mot midsommardagen har inneburit en hel del ärenden om fylla, bråk och misshandel. Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, misstänkt för grov misshandel (se händelse nedan) och ett 15-tal personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.25 Misshandel, Jönköping
En taxiförare ringde polisen från Hovslätt, Jönköping. Två personer som föraren kört hade vägrat att betala. Därefter ska den ena personen ha slagit till taxiföraren. En man i 45-årsåldern är misstänkt för misshandel och en kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för bedrägeri efter att ha gått ifrån taxiföraren utan att betala.

02.03 Misshandel, Anderstorp
Ett 10-tal personer ska ha kommit till en adress och börjat bråka med de boende där. En person som bodde på adressen ringde dit ytterligare en person och ett större slagsmål utbröt på platsen. Det ska ha varit mycket rörigt på platsen när polis kom dit, mycket oklart vad bråket från första början handlade om. En person greps på plats, misstänkt för grov misshandel. Den gripne, en man i 35-årsåldern, anhölls senare under natten av åklagare som skäligen misstänkt för grov misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att några personer skulle ha skadats på platsen, eller behövt vård av ambulans.

Dagens presstalesperson i tjänst är Erik Terneborn.

Mest läst av andra