Karta som med röd fyrkant ramar in Marbäck, Nydala, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Marbäck, Nydala, Värnamo, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövanden överhuvudtaget har gjorts av polisen, i allmänhet har natten var lugn. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Ett urval av nattens ärenden:

02.01 Polis kontaktades om att en lastbilschaufför hade kört på en ko. Det var på riksväg 32 vid Marbäck. Flera kor fanns på vägen och det blev initialt stopp i trafiken. Chauffören skadades inte, men kon dog. En bonde kom och tog hand om djuren. Lastbilen med släp bärgades av tungbärgare. Polisen misstänker inget brott.

03.16 En polispatrull passerade en viltolycka på länsväg 127 vid Nydala, Värnamo. Ett rådjur hade blivit påkört och låg och led. Polisen avlivade djuret  med ett skott med tjänstevapnet. Viltolyckan orsakade inga personskador.

Polisen har bland annat även genomfört en mängd kontroller, på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra