Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Råslätt, Ingatorp, Eksjö, Mariannelund, Jönköpings län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01.09 Polisen skulle stoppa en fyrhjuling för kontroll i Råslätt, Jönköping. Föraren vägrade stanna och åkte från platsen. Strax därpå hittade polisen fyrhjulingen i diket och snart hittades även föraren, en man i 35-årsåldern. Fyrhjulingen hade börjat brinna och räddningstjänst fick rycka ut för att släcka branden. Föraren kontrollerades på plats av ambulanspersonal, han ska inte ha behövt åka ambulans till sjukhus. Föraren är misstänkt för drograttfylleri.

03.10 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i ett förråd vid kyrkan i Ingatorp, Eksjö. Polis åkte till platsen och inbrott konstateras. Klockan 03.38 grips två personer, två män i 65-årsåldern, misstänkta för inbrottet. Gripandet skedde i Mariannelund. De två männen anhölls strax efter klockan 06.00 efter beslut av åklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra