Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Gislaved, Sävsjö Kommun, Huskvarna, Jönköpings län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.55 Polisen fick ett samtal gällande en misshandel i centrala Gislaved. En person, en man i 55-årsåldern, hade enligt uppgift fått en flaska slagen i huvudet. Polis åkte till platsen och en skadad person påträffades. Mannen fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inlett en förundersökning om misshandel alternativt grov misshandel.

01.44 Polisen fick ett samtal gällande en misshandel på en adress i en mindre ort i Sävsjö kommun. En man skulle enligt uppgift till polisen misshandla en kvinna i en bostad. Polis åkte till platsen och en person som misstänktes för misshandeln omhändertogs och fördes till polisstationen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har inlett en förundersökning om misshandel. Den misstänkte är en man i 45-årsåldern. Kvinnan är i 35-årsåldern. Polisen har inga uppgifter om kvinnans skador.

03.22 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av att personer hört en kraftig smäll, med efterföljande rök, från ett flerfamiljshus i Huskvarna. På plats konstaterades att någon typ av smällare kastats in i en lokal genom ett fönster med begränsade skador som följd. Polisen har spärrat av på platsen och nationella bombskyddet kommer under morgonen att undersöka föremålet som kastats in i lokalen. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse. Ingen person ska, enligt uppgift, ha skadats i händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra