Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

Nässjö, Högatan, Jönköping, Jönköpings län

06.57 polisen har hittills hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits, ingen omhändertagen men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.40 vid en rutinkontroll av en bil på länsväg 834 i Nässjö uppstod misstankar mot två personer. En man i 65-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och en man i 30-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.

00.49 inbrottslarm från ett återvinningsföretag på Barnhemsgatan i Jönköping. En man i 40-årsåldern anträffades och greps inne på företagsområdet. Mannen fördes till polisstationen där han kommer att förhöras som misstänkt för stöld genom inbrott. Efter förhöret kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

03.06 vid en rutinkontroll av en bil på Högatan i Jönköping uppstod misstankar om att en man i 25-årsåldern kunde misstänkas för narkotikabrott innehav. Detta efter att misstänkt narkotka anträffats. En man i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narktokabrott genom eget bruk och fick därför följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra