Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Hult, Eksjö Kommun, Jönköping, Bankeryd, Odengatan, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

02.56 Trafikolycka singel, Eksjö
Larm om en personbil som kört av riksväg 40 öster om Hult, Eksjö kommun. Kvinnan som kört hade klarat sig utan skador, bilen var också oskadd och gick att köra från platsen. Ingen anmälan upprättad.

03.13 Rattfylleri, Jönköping
En polispatrull stoppade en mopedist i Bankeryd. Föraren, som var i 15-årsåldern, visade sig ha 0,3 promille i utandningsluften och är därmed misstänkt för rattfylleri. Pojkens vårdnadshavare underrättades om detta, i samband med att han kördes hem av patrull.

04.44 Smitning från trafikolycka, Jönköping
Inringare observerade en bil som låg i diket på Odengatan i Jönköping, och såg två personer lämna platsen till fots. När polis kom till platsen var bilen lämnad och låst, inga personer fanns i närheten. Bärgare beställdes. Vid 05.19 stötte en annan patrull på två personer som båda togs med för provtagning, misstänkta för ringa narkotikabrott. En av dem visade sig ha bilnycklarna till bilen som stod i diket på Odengatan. Eftersom det inte gick att styrka vem av dem som kört bilen upprättades en anmälan om smitning från trafikolycka, utan någon misstänkt person.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra