Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Malmbäck, Nässjö, Jönköping, Gislaved, Vaggeryd, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. En person har frihetsberövats på grund av misstanke om drograttfylleri. Det var en polispatrull som stoppade en bilist på länsväg 836 vid Malmbäck, Nässjö. En kvinna i 30-årsåldern blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet, och hon fördes till polisstationen för ytterligare provtagning. Hon är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning. Ett axplock av andra ärenden som polisen hanterat under natten:

00.41 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade blivit omkörda av en bilist på E4 genom Jönköping. Patrullen körde efter och gav tecken till bilisten att stanna, men föraren valde att köra vidare och det blev ett kortare förföljande. Bilisten körde tidvis cirka 250 km/h. Klockan 00.48 fick polisen stopp på bilisten. Det var en man i 20-årsåldern. Han blev misstänkt för vårdslöshet i trafik och fick sitt körkort omhändertaget.

04.34 Det kom larm om en trafikolycka vid Kållerstad, Gislaved. En bilist hade kört i diket och krockat med ett träd. Det var tre vuxna och ett barn i bilen. Ingen drabbades av personskador. Bilen fick bärgas därifrån. Orsaken till olyckan är oklar. Polisen misstänker i nuläget inget brott.

05.32 Polis kontaktades om en viltolycka på länsväg 799 vid Vaggeryd. En bilist hade krockat med en älg. Inga personskador uppstod, men djuret blev skadat och sprang vidare. En jägare kontaktades för att söka efter älgen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra