Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Nässjö, Värnamo, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits. Natten kan beskrivas som lugn.

22.19 Brand, Nässjö
Räddningstjänst och polis larmades till en bilbrand i Nässjö. Bilen stod i en korsning och brann kraftigt när räddningstjänst kom till platsen, men det fanns ingen spridningsrisk. Det fanns ingen person vid bilen. Bilens ägare kontaktades, men det visade sig att man hade sålt bilen till en ny ägare tidigare under dagen. Oklart varför bilen har börjat brinna, en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

23.20 Rattfylleri, Värnamo
Polis stoppade ett fordon på en rastplats vid E4 i Värnamo. Föraren visade tecken på drograttfylleri och togs med för provtagning. Föraren testades positivt och är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk. I bilen satt även en passagerare som även hon misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra