Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Finnbergsvägen, Tranås, Björk, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tio personer har omhändertagits av polis på grund av berusning enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och åtta personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller drograttfylleri.

03.10 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Finnbergsvägen i Tranås. En fyrhjuling hade körts i diket och två personer uppgavs vara drabbade. När polis kom till platsen visade det sig att fyrhjulingen körts in i en björk och sedan blivit stående i diket. Båda personerna som färdats på fyrhjulingen fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om personernas skadeläge. Föraren misstänks för rattfylleri samt vårdslöshet i trafik. Fordonet fick bärgas från platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra