Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Förmiddagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Vaggeryd, Vetlanda, Jönköpings län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott och totalt har en person medtagits för kroppsbesiktning efter misstanke om rattfylleri.

22.28 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E4 i norrgående riktning norr om Vaggeryd. Olyckan var en singelolycka där en bilförare kolliderat med en älg. Föraren i bilen, en man i 60-årsåldern, har avlidit och anhöriga har underrättats. Olyckan kommer att utredas och bilen har tagits i beslag för en teknisk undersökning men initialt finns ingen brottsmisstanke.

23.53 Polis larmades med anledning av en olycka på en arbetsplats i Vetlanda. En anställd hade klämt sig i en hand. Personen togs omhand av ambulanspersonal och polisen har inga ytterligare uppgifter om kvinnans skadeläge. Polis har varit på platsen och en anmälan om vållande till kroppsskada har skrivits. Den skadade är en kvinna i 50-årsåldern.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra