Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Tranås, Kapell, Lycka, Jönköping, Odengatan, Klämma, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 25-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits.

23.06 Stöld, Tranås
Polis fick samtal om att flera personer höll på att genomsöka båtar i en småbåtshamn i Tranås. När polis kom till platsen 30 minuter senare var inga personer kvar, däremot kunde man se att någon eller några varit inne i flera båtar. Flera båtar påträffades med sönderskurna kapell, oklart om något gods tillgripits. Hundpatrull har varit på plats för att försöka få upp ett spår, men utan lycka. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

03.39 Vårdslöshet i trafik, Jönköping
En bil drog från en poliskontroll på Odengatan i Jönköping. Efter ett kortare förföljande kunde polis ett par minuter senare stoppa bilen genom att klämma den mot ett staket på en parkeringsplats. Tre personer färdades i bilen, det var oklart vem som hade kört. Samtliga tre i bilen blev därför misstänkta för vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Bilen hade bland annat kört på fel sida om en refug och i fel färdriktning på Tulllportsgatan. Samtliga tre i bilen är även misstänkta för ringa narkotikabrott. Det rör sig om en man i 30-årsåldern samt en man och en kvinna i 18-årsåldern.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra