Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Jönköping, Rosenlund, Bara Vara, Huskvarna, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Merparten är rutinärenden, så som kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits.

23.37 Bråk, Jönköping
Polis larmades till en bostad i Rosenlund, Jönköping, där det skulle vara ett högljutt bråk mellan en man och en kvinna. Inringare hade hört en skrikande kvinna. Det visade sig bara vara ett verbalt stökigt bråk, ingen misstanke om något brott. En kvinna fick skjuts från adressen av polisen.

01.12 Rattfylleri, Jönköping
En bilist stoppades för kontroll på Esplanadbron i Huskvarna. Föraren visade tecken på att vara påverkad av alkohol och togs med för ytterligare provtagning. Han visade sig ha 0,58 promille alkohol i blodet och är därmed misstänkt för rattfylleri av normalgraden. Den misstänkte, en man i 25-årsåldern, fick sitt körkort omhändertaget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra