Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Öxnehaga, Jönköping, Värnamo, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se nedan, och 15 har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan, rattfylleri, etc.

22.29 Polis larmades till en bostad i Öxnehaga. En kvinna med ett tillhygge hade hotat en annan kvinna. Den hotande hade sedan lämnat bostaden. Polisen fick stopp på henne vid en cykelväg mot centrum. Hon är i 40-årsåldern. Kvinnan anhölls under natten efter beslut av åklagare, misstänkt för grovt olaga hot och narkotikabrott. Den drabbade kvinnan, som är i 60-årsåldern, ska inte ha blivit allvarligt skadad fysiskt.

01.48 Polisen kontaktades om en trafikolycka som ska ha skett tidigare under natten/kvällen. En mopedist i 15-årsåldern skulle ha blivit prejad av en bilist i Jordbrorondellen, Jönköping, som sedan körde vidare. Pojken på mopeden körde omkull och fördes till sjukhus för omplåstring, preliminärt inte allvarligt skadad. Bilisten har ännu inte identifierats. En anmälan om smitning från trafikolycksplats har upprättats.

04.15 Polis fick samtal om att det hade varit inbrott på ett boende i Värnamo. En i personalen hade sett en man springa från platsen. Polisen kunde inte hitta någon misstänkt. En anmälan om grov stöld upprättades. Det är oklart vad som eventuellt är stulet.

Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra