Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Gislaveds Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Gislaveds Kommun, Jönköpings län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan).

23.16 Polis och ambulans beordrades till en adress i Gislaveds kommun med anledning av en misshandel. När polis kom fram till platsen fanns två personer i bostaden. En person hade skadats med ett tillhygge och tillfogats en sårskada. Den skadade, en man i 50-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Den andra personen, en kvinna i 50-årsåldern, greps. Kvinnan är misstänkt för grov misshandel.

05.32 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en bostad i Krängsberg. Ingen person skadades i branden. Polisen har upprättat en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra