Karta som med röd fyrkant ramar in Tranås, Gnosjö, Jönköping, Barnarpsvägen, Norrahammar, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Tranås, Gnosjö, Jönköping, Barnarpsvägen, Norrahammar, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, sju personer har omhändertagits enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, Lob.

22.07 Bråk, Tranås
Polis larmades till en matvarubutik i Tranås, där en väktare hamnat i bråk med en person utanför kassan. Bråket ska ha börjat när personal i butiken ville kontrollera personens matvarukasse. Ingen person skadades, men en person bojades och medtogs av polis. Det är en man i 35-årsåldern, han är misstänkt för rån motvärnsfallet samt våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

23.24 Trafikolycka, Gnosjö
Polis larmades till en adress i Gnosjö, där tre personer skulle ha blivit påkörda av en A-traktor, som sedan lämnat platsen. På plats påträffades tre skadade personer, varav två fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Där kunde det senare konstateras att de inte hade några allvarliga skador. Bakgrunden till händelsen är ett bråk på platsen, där en 16-årig pojke först misshandlats och sedan försökt fly från platsen i sin A-traktor. I samband med detta har han kört på ovan nämnda personer. Den 16-årige pojken är misstänkt för vållande till kroppsskada och smitning från olycksplats. Vad gäller det inledande bråket är i nuläget en person misstänkt för misshandel samt skadegörelse, då personen efter misshandeln även ska ha gett sig på fordonet.

01.58 Rattfylleri, Jönköping
En polispatrull stoppade en bilförare på Barnarpsvägen i Norrahammar. Föraren, en kvinna i 60-årsåldern, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och togs med till sjukhus för provtagning. Hon är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott innehav.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra