Karta som med röd fyrkant ramar in Regementsgatan, Eksjö, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Regementsgatan, Eksjö, Tranås, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden från natten. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom, inga inbrott eller ärenden om misshandel.

23.04 En polispatrull stoppade en bilist på Regementsgatan i Eksjö. Föraren, en man i 25-årsåldern, hade inget körkort och verkade vara narkotikapåverkad. Han togs med för provtagning och blev misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning. En passagerare, en man i samma ålder, blev också misstänkt för ringa narkotikabrott.

05.08 Det kom larm om en påkörd person vid tågstationen i Tranås. Polis kom dit och en person anträffades mycket svårt skadad. Tågstopp initierades vid 05.30 för att räddningspersonal skulle kunna arbeta säkert. Tågstoppet hävdes 06.56. Polisen misstänker inget brott.

Utöver detta har polisen under natten arbetat med trafikbrott, viltolyckor, flera fall av psykisk ohälsa, samt genomfört en mängd kontroller som inte har lett till brottsmisstankar.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra