Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Industrigatan, Aneby, Odengatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Industrigatan, Aneby, Odengatan, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.09 Polisen tog emot en anmälan om olaga hot och skadegörelse. En epa-traktor körde på Industrigatan, Aneby, när en man kom fram och slog ett verktyg i fordonet. I samband med detta skulle mannen ha hotat personerna i epa-trakton och bråk uppstått. Polis har varit på platsen och hållit förhör med inblandade samt vittnen.
En person, en man i 55-årsåldern, misstänks för skadegörelse, olaga hot samt misshandel.

01.39 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Odengatan, Jönköping. Vid kontrollen uppstod misstanke om att de tre personerna som färdades i bilen var påverkade av narkotika och de togs med för provtagning. Föraren misstänks för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk och de två passagerarna misstänks för narkotikabrott eget bruk. Samtliga misstänkta är män i 20-årsåldern.

Mest läst av andra