Karta som med röd fyrkant ramar in Gislaved, Åstugan, Eksjö Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Gislaved, Åstugan, Eksjö Kommun, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Det har varit en lugn natt: inga personer har gripits och två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01.03 Rattfylleri, Gislaved
En polispatrull stoppade en bilist för blåskontroll i centrala Gislaved. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåste positivt och saknade dessutom körkort. Efter ytterligare provtagning visade han sig ha 1,06 promille alkohol i blodet och är därmed misstänkt för grovt rattfylleri. Han är också misstänkt för grov olovlig körning, då han visade sig vara dömd sedan tidigare för att ha kört bil utan körkort.

02.06 Trafikolycka, Eksjö
Singelolycka på riksväg 40 vid Åstugan, Eksjö kommun. En bil med fyra personer hade fått sladd och voltat i hög hastighet. Två av de inblandade avförda med ambulans till sjukhus för kontroll, men det finns inga uppgifter om allvarligare personskador. Det finns ingen misstanke om brott.

02.40 Misshandel, Eksjö
Polis larmades till Höglandssjukhuset i Eksjö sedan personal utlöst ett överfallslarm. En kvinna i 20-årsåldern hade attackerat flera i personalen. En anmälan om misshandel med kvinnan som misstänkt har upprättats, hon omhändertogs enligt Lob. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra