Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22.

Jönköping, Sagogatan, Tranås, Värnamo, Salviavägen, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, misstänkt för misshandel (se händelse nedan).

22.25 Trafikolycka, Jönköping
En mopedbil och en personbil kolliderade på Sagogatan i Jönköping. Det ska ha varit halt på platsen vid tidpunkten. Föraren av mopedbilen klagade över smärtor i nacken. Ingen misstanke om brott, de inblandade parterna löste händelsen via sina respektive försäkringsbolag.

01.37 Misshandel, Tranås
Polisen larmades till en bostad i Tranås efter samtal om högljutt bråk och att det smälldes i dörrar i trapphuset. På plats kunde patrullen gripa en man i 30-årsåldern. Han är misstänkt för att ha misshandlat två andra personer som befann sig på adressen, en kvinna och en man som också de var i 30-årsåldern. Kvinnan fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll, men ska inte vara allvarligt skadad.

03.30 Brand, Värnamo
Fullt utvecklad brand i en parkerad bil på Salviavägen i Värnamo. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats, utan någon misstänkt i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra