Karta som med röd fyrkant ramar in Vetlanda, Värnamo, Gågata, Tranås, Ågatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Vetlanda, Värnamo, Gågata, Tranås, Ågatan, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 65-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll.
En person har gripits, se händelse nedan. Tre personer har omhändertagits för fylleri enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01.18 Trafikolycka, Vetlanda
Larm om en bil som kört av vägen på riksväg 47. En bil med fyra personer i hade kört av vägen och stod åtta meter ut på en åker. Föraren hävdade att han väjt för ett rådjur som hoppat upp på vägen, vilket orsakat avåkningen. Inga personskador.

02.22 Rattfylleri, Värnamo
En polispatrull befann sig i centrala Värnamo när en personbil körde in på en gågata. Patrullen stoppade och kontrollerade föraren som lämnade ett positivt blåsprov i polisens sållningsinstrument. Efter ytterligare provtagning visade det sig att han hade 1,42 promille alkohol i blodet och han är därmed misstänkt för grovt rattfylleri. Den misstänkte är en man i 25-årsåldern.

04.29 Skadegörelse, Tranås
Polis fick samtal om en man som sparkade och förstörde saker i centrala Tranås vid en bensinmack. Mannen ska bland annat ha gett sig på flera bilar på platsen, slagit sönder sidospeglar och rutor på bilar med ett tillhygge. Polis kom till platsen och fick tag på mannen på Ågatan. Han är misstänkt för att ha orsakat skador på ett 10-tal bilar samt på flera bensinpumpar. Mannen som är i 30-årsåldern greps på plats, misstänkt för grov skadegörelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra