Karta som med röd fyrkant ramar in Nässjö, Jönköping, Bottnaryd, Taberg, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Nässjö, Jönköping, Bottnaryd, Taberg, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits.

22.10 Misshandel, Nässjö
Polis beordrades till Nässjö sporthall där det uppstått bråk mellan två personer i samband med en sportlovsaktivitet. De två inblandade var kvar på platsen när polis kom dit, båda hade skador efter bråket och båda fick åka till sjukhus för kontroll. Två anmälningar om misshandel av normalgraden har upprättats, där de två inblandade är både målsägande och misstänkta. De är båda pojkar i 15-årsåldern.

01.13 Brand, Jönköping
En lastbil började brinna under färd på riksväg 40 i höjd med Bottnaryd. Stora trafikstörningar, men inga personskador då föraren tog sig ut själv. Branden hade börjat med en punktering som lett vidare till att det börjat brinna i ekipaget. Bärgare var på plats först vid 5-tiden och påbörjade bärgning.

04.14 Stöld/inbrott, Jönköping
En väktare kontaktade polisen efter att inbrottslarmet gått hos ett återvinningsföretag i Taberg. På plats kunde man konstatera att ett fönster in till en kontorslokal var krossat och att det var tillrört där inne. Det är i nuläget oklart vad gärningspersonerna fått med sig från platsen. Brottsplatsen har spärrats av för att kunna genomföra en brottsplatsundersökning under dagen. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra