Karta som med röd fyrkant ramar in Eksjö Kommun, Malmbäck, Nässjö Kommun, Smålandsstenar, Gislaveds Kommun, Norrahammar, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Eksjö Kommun, Malmbäck, Nässjö Kommun, Smålandsstenar, Gislaveds Kommun, Norrahammar, Jönköping, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan, och tio har frihetsberövats på grund av narkotikapåverkan, fylleri eller misstanke om rattfylleri.

00.28 Det kom larm om bråk på ett boende i Eksjö kommun. Flera av de som bor där hade varit hotfulla mot personalen. Polis kom dit. Två män i 25-årsåldern greps, misstänkt för hot mot tjänsteman i tre fall per misstänkt. Personalen på boendet ska inte ha kommit till fysisk skada.

00.46 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en bostad i Malmbäck, Nässjö kommun. Huset hade stått tomt sedan 15-tiden på eftermiddagen. Polis kom dit. Det är oklart hur man har tagit sig in och vad som kan vara stulet. Det var tillrört i bostaden. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

00.46 Det gick larm om inbrott på ett företag i Smålandsstenar, Gislaveds kommun. Polisen åkte dit, men ingen fanns kvar i lokalen då. Det är oklart vad som kan vara stulet.  

05.25 Det kom larm om pågående inbrott på en idrottsanläggning i Norrahammar, Jönköping. Det ska ha stulits en dator. Ett vittne såg en person lämna i bil.

Utöver detta har polisen hanterat en mängd andra ärenden – om bråk, berusade personer, skadegörelse, trafikbrott, m.m., m.m.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra