Karta som med röd fyrkant ramar in Kadettvägen, Forserum, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Kadettvägen, Forserum, Jönköpings län

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 35 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits misstänkt för brott eller omhändertagits för fylleri. Fem personer har omhändertagits för provtagning i samband med misstanke om rattfylleri eller narkotikapåverkan.

01:30 En manlig bilförare i 35-årsåldern kontrollerades av polis på Kadettvägen. Han visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

01:49 Polisen kontaktades gällande en slangning av diesel från en lastbil som stod parkerad Forserum. Det var lastbilschauffören som larmade polisen då han hade vaknat av ljud utanför lastbilen. På platsen fanns tre ungdomar i 18-årsåldern som hade med sig bensindunkar. Ungdomarna misstänks för stöld alternativt försök till stöld. Det är inte känt om någon diesel har stulits eller inte. Då två av ungdomarna är under 18 år kommer de att förhöras senare med vårdnadshavare medverkande.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra