Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Tättingvägen, Värnamo, Jönköping, Eksjö, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. De ärenden som sticker ut från mängden:

02.16 Polisen fick samtal om en hög smäll på Tättingvägen i Värnamo. Det visade sig ha brunnit i två bilar på en parkering, båda blev totalförstörda. En tredje bil hade fått skador. Polis har varit på platsen. En anmälan om grov skadegörelse upprättades. Polisen har sökt med hund i området, men det finns i nuläget ingen misstänkt.

03.16 Väktare meddelade polisen att det hade varit inbrott i en restauranglokal i centrala Jönköping. Det hade gått ett larm några minuter tidigare. Polis kom till platsen. Ett okänt antal flaskor alkohol ska ha stulits. Polisen gjorde en teknisk undersökning och tog uppgifter för en anmälan om stöld.

03.50 Det kom larm om en trafikolycka vid Frisnäs, Säsvjö. En bilist hade krockat med en älg. Det hade skett på en mindre grusväg. Vindrutan krossades, men föraren ska ha klarat sig utan allvarliga skador. Älgen dog.

03.53 Personal på Höglandssjukhuset i Eksjö tryckte på överfallslarmet. En man stökade i lokalen och kunde inte hanteras. Polisen fick information om att mannen hade visat symptom på covid-19 och polispatrullen använde därför skyddsutrustning under ingripandet. Mannen omhändertogs för störande av allmän ordning enligt PL13§ (polislagens 13:e paragraf) och låstes in på arresten en stund.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Detonation Explosion

Karlstad, Värmlands län

Samtal inkommer till polisens regionledningscentral kl. 23.39. Man har hört någon form av explosion....