Karta som med röd fyrkant ramar in Smålandsstenar, Gislaveds Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Smålandsstenar, Gislaveds Kommun, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal ärenden under natten. Inga frihetsberövanden över huvud taget har skett.

22.12 Det kom larm om en trafikolycka på riksväg 26 vid Smålandsstenar, Gislaveds kommun. Två bilister hade krockat och sammanlagt två personer var drabbade. Åtminstone den ena fördes till sjukhus, men ingen av dem bedömdes vara allvarligt skadade. Polisen åkte till sjukhuset och kontrollerade nykterhet och höll förhör. Den ena bilisten blev misstänkt för att ha orsakat olyckan genom att inte ha iakttagit väjningsplikt. Båda bilarna behövde bärgas från platsen.

I övrigt har polisen hanterat en del larm om skadegörelse, bråk i bostäder som visade sig handla om verbalt tjafs, hanterat viltolyckor, etc.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra