Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Nässjö Kommun, Brinellgatan, Långgatan, Jönköpings län

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 38 händelser som rör Jönköpings län. En man har gripits för misshandel i relation, se nedan. I övrigt har inga brott av allvarlig karaktär kommit till polisens kännedom.

01:11  Polisen larmades till en lägenhet i Nässjö kommun. En kvinna skulle ha blivit slagen av sin sambo och hade sökt hjälp hos sin granne. Polisen åkte dit och efter förhör med mannen och kvinnan greps mannen för misshandel. Kvinnan hade inte skadats allvarligt och behövde inte akutsjukvård. Mannen, som är i 25-årsåldern, fördes till polisstationen för förhör. Han isstänks också för olaga hot, skadegörelse och ringa narkotikabrott.
 
02:33 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till Brinellgatan/Långgatan i Nässjö med anledning av en bilbrand. Branden släcktes av räddningstjänst. Branden misstänkt vara anlagd och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra