Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Solberga, Nässjö, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Sex personer har omhändertagits på grund av berusning enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.12 Polis och ambulans larmades med anledning av ett bråk på en adress i Solberga, Nässjö. En man skulle ha blivit slagen i huvudet med ett tillhygge, av en okänd person, så att han börjat blöda. Många personer befann sig på platsen. Mannen fördes till sjukhus i ambulans, polisen har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. Polisen har upprättat en tjänstepliktsanmälan om misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra