Karta som med röd fyrkant ramar in Tenhult, Forserum, Öggestorp, Jönköping, Kvarngatan, Vetlanda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Tenhult, Forserum, Öggestorp, Jönköping, Kvarngatan, Vetlanda, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat drygt 120 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits och tio personer har omhändertagits på grund av berusning, narkotikapåverkan eller rattfylleri.

01.19 SOS larmade om en singelolycka på vägen mellan Tenhult och Forserum, Öggestorp, Jönköping. En bil hade hamnat i diket och när polis kom dit fanns fyra personer på platsen, samtliga män i 20-årsåldern. En av dem blödde och fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt ej allvarligt skadad. Det är oklart vem som hade kört. Polisen skrev en anmälan om rattfylleri för att utreda om brott låg bakom olyckan.

01.51 Det kom larm om misshandel på Kvarngatan i Vetlanda. En man hade slagit och sparkat en annan man. Polis var snabbt på plats och en man i 25-årsåldern kunde gripas, misstänkt för grov misshandel. Den drabbade mannen, som är i 30-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Vid 07.30 var den gripne mannen fortfarande just gripen, ej anhållen eller släppt.

Utöver detta har polisen hanterat en mängd larm om bråk och misshandel som inte har lett till gripande och ej allvarliga skador. Polisen har också hanterat berusade personer, trafikbrott, viltolyckor, skadegörelse, etc.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra